SpaceX запустить чергову партію Starlink і військовий супутник США

SpaceX запустить чергову партію Starlink і військовий супутник США

Компанія SpaceX 1 і 2 жовтня здійснить два запуски ракет Falcon 9.

1 жовтня о 9:17 EDT (16:17 за київським часом) з майданчика LC-39A космічного центру імені Джона Кеннеді на мисі Канаверал, штат Флорида, відбудеться запуск Falcon 9 з черговою партією 60 інтернет-супутників Starlink.

У запуску буде використовуватися перша ступінь ракети Falcon 9, яка в цьому році зробила вже два польоти. Планується, що через 9 хвилин після запуску вона повернеться на безпілотну плавучу платформу в Атлантичному океані.

2 жовтня о 21:43 по EDT (4:43 за київським часом) буде запущена ракета Falcon 9 з військовим супутником США GPS III.

Нагадаємо, SpaceX встановить мільйон наземних приймачів для супутників швидкісного інтернету Starlink

Фото: SpaceX

Content Protection by DMCA.com